Als het gaat om eten voor onderweg, begrijpt Black+Blum dat iedereen verschillende wensen, smaken en diëten heeft. Dit receptenboek met 82 recepten zal je inspireren om heerlijke ontbijtjes, snacks, wraps, sandwiches, salades, pasta's, noedels, roerbakgerechten, soepen, stoofschotels en curries te bereiden. Elk recept wordt ook vergezeld van aanbevelingen voor welke lunchtrommel of pot het meest geschikt is, rekening houdend met de manier waarop je het gerecht wilt meenemen en eten, evenals de hoeveelheid ingrediënten die je gebruikt. Black+Blum heeft samengewerkt met vier geweldige food-influencers, die elk vier on-the-go-recepten aan dit boek hebben geschonken. Onder hen bevinden zich experts op het gebied van voedsel, design en duurzaamheid, zoals Christine Wong van Conscious Cooking, voedingsdeskundige Ryan Carter van Live Vitae, kunstenaar, auteur, fotograaf en kok Sara Kiyo Popowa van Shisodelicious, en veganistische foodblogger Hannah Sunderani van Two Spoons.
Als onderdeel van Black+Blum's toewijding aan het milieu, zal maar liefst 5% van alle inkomsten uit dit boek worden gedoneerd aan City Harvest, een liefdadigheidsinstelling in Londen. Zij spelen een cruciale rol bij het redden en verspreiden van overtollig voedsel om de meest kwetsbaren in onze gemeenschap te voeden.
- 82 geïllustreerde recepten
- Gedetailleerd advies over welke lunchbox je moet gebruiken
- Makkelijk te volgen recepten met stapsgewijze begeleiding
- Handige tips voor bewaren en bereiden
- 5% van de omzet wordt gedoneerd aan de liefdadigheidsinstelling City Harvest
- Engelstalig
- Hoeveelheden weergegeven in ml, g, oz, fl oz en cups